Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 175 yaşında

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 175 yaşında
Yayınlama: 26.05.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS– Mülkiyetin teminatı olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 175. kuruluş yılını Adana’da bir dizi etkinlikle kutladı. Misyonu taşınmazlara ilişkin mülkiyet bilgilerini devlet güvencesi altında muhafaza etmek, güncellemek ve hizmete sunmak olan müdürlük, kutlamalar dolayısıyla vatandaşları şeker ve çikolata ile karşıladı. Vatandaşlar da gördükleri nezaket karşısında tapu kadastro müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler.  

KURUMLARI ZİYARET ETTİLER  

Etkinlikler kapsamında Adana Kadastro Müdürü Serkan Coşkun, Çukurova Tapu Müdürü Nurettin Dağ, Seyhan Tapu Müdürü Bilal Ayan, Yüreğir Tapu Müdürü Leyla Sarıbal Eğin, Sarıçam Tapu Müdürü Musa Oktay çeşitli ziyaretler ve kutlama töreni gerçekleştirdiler. Adana Kadastro Müdürü Serkan Coşkun ziyaretler sırasında kurumun başarılı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Coşkun, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 175. kuruluş yılı dolayısıyla sevinçlerini paylaşanlara teşekkür etti. PERSONELLERLE PASTA KESTİLER  

Kuruluş kutlaması kapsamında Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Her bölge müdürlüğü kendi bünyesinde personellerle ve vatandaşlarla pasta kesti. Vatandaşlara lokum ve pasta dağıtan müdürlükler, Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz ve Yüreğir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel ve Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Vizyonu, taşınmazlara yönelik politikaları belirleyen ve yöneten lider kurum olmak olan tapu kadastro müdürlüğünün çalışmalarını takdir eden kaymakamlar, tüm kadastro çalışanlarına başarı dileklerini ilettiler. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.