Sümer, Adana yeni yatırımların şehri olacak

Toros TV’de yayınlanan, Toros Gazetesi Genel Koordinatörü İnci Yılmaztürk’ün moderatörlüğünü yaptığı Yerel Gündem Programı’nın konuğu olan Adana CHP milletvekili adayı Orhan Sümer, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sümer, Adana yeni yatırımların şehri olacak
Yayınlama: 09.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut – CHP Adana Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Orhan Sümer, Toros TV’de Yerel Gündem Programı’nın konuğu oldu

Toros TV’de yayınlanan, Toros Gazetesi Genel Koordinatörü İnci Yılmaztürk’ün moderatörlüğünü yaptığı Yerel Gündem Programı’nın konuğu olan Adana CHP milletvekili adayı Orhan Sümer, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Önceki gün Uğur mumcu meydanında gerçekleşen Büyük Adana Buluşması Mitingi’nin oldukça yoğun katılımla geçmesinden oldukca memnun olduklarını vurgulayan Milletvekili Sümer, “150 binin üzerinde bir katılım olduğu, Büyük Adana Buluşması Mitingi’ne emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

13.Cumhurbaşkanımızı Adana halkı bağrına bastı.Özellikle gençlerimizin ve kadınlarımızın mitinge katılımı ziyadesiyle bizleri mutlu etti.Taşıma yapılmadan, herkesin koşa koşa geldiği bir miting oldu.Adana, Cumhuriyet Halk Partisi’nin en fazla milletvekili çıkaracağı bir parti olduğunu gösterdi.”dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da yapılan saldırıyı provokasyon olarak değerlendiren Sümer, “Öncelikle Türkiye’ye mal olan Ekrem İmamoğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

6 Masa’nın Liderlerinin sahada olduğu günden bu yana böyle olaylarla karşı karşıya gelebileceğini düşünüyorduk.Oysa ki CHP olarak herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Şiddetin her türlüsü yanlıştır, terör nereden gelirse gelsin, hepsinin Allah belasını versin.”diye konuştu.

13.Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana’da yapılan mitingde Adana Havaalanı’nın yerinde kalacağı ve metronun yükünü Büyükşehir Belediyesi’nin üzerinden alacağı sözünü vermesi ile ilgili değerlendirme yapan Sümer, “Depremde gördük ki, Adana Havaalanı lojistik üs olarak kullanıldı.

Havaalanının kaldırılmaması için elimizden gelen tüm mücadeleyi verdik.Havaalanının kalkması ile Osmaniye, Adana ve Mersin illeri adeta cezalandırılacak.Yenice’ye yapılan Çukurova Havalimanı Adana’ya da, Mersin’e de uzak kalıyor.Verimli tarım arazilerinin üzerine yanlış bir şekilde kurulan bu havaalanı da kalsın ama, Adana Havalimanı’mızın kentimizden gitmesini kesinlikle yanlış buluyoruz. 13.Cumhurbaşkanımız da bu konu ile ilgili doğru bir karara imza attı.Kentimiz adına teşekkür ediyoruz.”dedi.

13.Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana’ya müjdeler ile geldiğini ifade eden Milletvekili Sümer, “Adana’da satılmadık yer bırakmadılar.Özel sektörün yaptığı yatırımları sahiplendiler.

CHP iktidarında Adana yeni yatırımların şehri olacak.Kamu kurumları tek tek Adana’dan gitti.Adana’nın değerleri yok ediliyor.

Kadınlarımızın, gençlerimizin, emeklimizin, işçimizin ve her bireyimizin hakkını savunmak için geliyoruz.14 Mayıs’ta herkesin sandığa gitmesini ve 13.Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermesini istiyoruz. 14 Mayıs’ta yeniden bahar gelecek.”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.