Sultanlar Adana’da Buluşuyor

Sultanlar Adana’da Buluşuyor
Yayınlama: 11.09.2023
Düzenleme: 11.09.2023 15:02
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Onursal Başkanı Soner Çetin, TSYD Kupası’nın uzun yıllardır eksikliğinin hissedildiğini söyledi.

ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda Cuma günü saat 16.00’da Muratpaşa Belediyesi-PTT Spor Kulübü ile saat 18.00’de Çukurova Belediyesi-Karayolları müsabakalarına tüm sporseverleri davet eden Başkan Soner Çetin, “Bu anlamlı kupayı her yıl tekrarlamayı amaçlıyoruz. Sultanlar ligi, Dünya’nın kaliteli ligi. Sultanların, Avrupa Şampiyonu olmasının ardından kız çocukları voleybolcu olmak istiyor” diye konuştu.

Takım kaptanları Hazal ile Nursevil, kadının gücünü herkesin gördüğünü ifade ederek, “Avrupa şampiyonluğuna ulaşan sultanlarımızı tebrik ediyoruz. Lig öncesi kupa maçları bizim için önemlidir. Bu yıl hedefimize ulaşmak için çalışacağız” dediler. Başantrenör Mustafa Umut Uysal da, 7 Ağustos’tan bu yana çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Kendi evimizde turnuva organize edilmesi bizleri memnun etti. Lig öncesi gücümüzü göreceğiz” diye konuştu.

ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ile TSYD Adana Şube Başkan Vekili Engin Kanber, TSYD turnuvasının yeniden canlanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Bizim için böyle etkinlikler önemlidir. Destek veriyoruz. Voleybola destek ve katkıları için Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ediyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.