SPOR OKULLARINDA MUHTEŞEM AÇILIŞ

SPOR OKULLARINDA MUHTEŞEM AÇILIŞ
Yayınlama: 04.07.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış programı, muhteşem bir organizasyonla Menderes Spor Salonunda gerçekleşti.

Adana Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun, “Okullar açılana kadar çalışmalar sürecek. Hem eğitim hem de kayıtlar devam edecek. Bu çalışmalarımızın yanı sıra yüzme bilmeyen projemizde devam edecek” diye konuştu.

Sporcuların heyecanına ortak olan ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, “Başarılı olacağınıza inanıyorum. Antrenörlerinizin sözünü tutun. İyi bir çalışma dönemi geçirdikten sonra hepinizin iyi birer sporcu olacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Organize edilen etkinlikte Adana Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun, Adana Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Caner Taymış, Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Lavkor, Yüreğir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halit Yılmazel, Çukurova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Oldaç, ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Seyhan Belediyesi Basın Spor Sorumlusu Hüseyin Arat,  Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı Ergin Ulun, Sağlıkçılar Derneği Başkanı Ragıp Okur, il temsilcileri, antrenörler, sporcuların velileri ve sporcular hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.