Soner Çetin’den seramik ve cam altı resim sanatı kurslarını ziyaret

Soner Çetin’den seramik ve cam altı resim sanatı kurslarını ziyaret
Yayınlama: 17.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- Sporcu kişiliği ile bilinen, müziğe yatkınlığı, halk oyunlarındaki ustalığı takdir edilen, mesleğini icra ettiği dönemde başarılı bir avukat olan Çukurova’nın başarılı belediye başkanı Soner Çetin, seramik ve cam altı resim sanatında da becerisini gösterdi. Kursiyerleri ziyaret eden Başkan Soner Çetin, oturup seramik kase yaptı, cam altı resmi boyadı.

Çukurova’nın başarılı belediye başkanı Soner Çetin, el attığı her işin üstesinden gelirken, kendisi için “Maşallah! On parmağında o marifet” dedirtiyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Atatürk Kadın Yaşam Köyünde devam eden seramik ve cam altı resim sanatı kurslarını ziyaretti. Burada kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini inceleyen, uzman eğiticilerle sohbet edip, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Soner Çetin, ısrarlara dayanamayıp seramik atölyesinde tezgahın başına geçti. Başkan Soner Çetin kısa sürede neredeyse kusursuz bir kase yapmayı başardı ve becerisiyle izleyenleri etkilemeyi başardı.

Aynı başarılı cam altı resim kursu atölyesinde gösteren Başkan Soner Çetin, kendisine “Maşallah! On parmağında on marifet” dedirtti.

NAZAR BONCUĞU TAKMASINI İSTEDİLER

Gençliğinde voleybol oynayan ve halen teniste adından söz ettiren, halk oyunları hocalığı yapan, söylediği türkülerle beğeni toplayan, mesleğini yaptığı dönemde başarılı bir avukat olarak tanınan Başkan Soner Çetin’in belediye başkanlığındaki başarısı da takdir topluyor. El attığı her işin üstesinden gelen Başkan Soner Çetin, nazar boncuğu takmasını önerenlere ise tebessüm ederek karşılık veriyor.

Atatürk Kadın Yaşam Köyünden kursiyerlere başarılar dileyip, eğiticilere teşekkür ederek ayrılan Başkan Soner Çetin, birçok noktada açtıkları kurslara vatandaşları davet etti. Hemşerilerinin bu kurslarda hem hobilerini geliştirdiklerini hem de meslek sahibi olduklarını belirten Başkan Soner Çetin, Çukurova Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açtıkları kursları tamamlayan kursiyerlerin sertifika sahibi olduklarını da hatırlattı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.