Soner Çetin’den esnafa “geçmiş olsun” ziyareti

Soner Çetin’den esnafa “geçmiş olsun” ziyareti
Yayınlama: 11.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında 12 işyerinin yandığı Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesini ziyaret ederek, yangında işyerleri zarar gören esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yangından üzüntü duyduğunu belirten Çetin, can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yangında 12 işyerinin tamamen zarar gördüğü Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesini ziyaret ederek, esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Siteye gelen Başkan Çetin ilk olarak Site Başkanı Kemal Deniz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Soner Çetin ardından yangında zarar gören işyerlerini tek tek ziyaret ederek, işyeri sahipleri ve çalışanlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yangının çok üzücü olduğunu ve görüldüğü kadarıyla büyük maddi zarara yol açtığını belirten Çetin, “Her şey yerine konur, kayıplar karşılanır. Neyse ki çok şükür can kaybı olmamış. Bir daha böyle bir olay yaşanmamasını diliyorum. Büyük geçmiş olsun. Bu süreçte biz de elimizden ne gelirse desteğe hazırız” dedi.

Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz de elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın sonucu 12 işyerinin tamamen yandığını, çok sayıda aracın kullanılamaz hale geldiğini belirterek, bu süreçte esnafa sahip çıkılmasını istedi. Kemal Deniz, ziyareti ve desteğinden dolayı  Soner Çetin’e teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.