Soner Çetin öğretmenini unutmadı

Soner Çetin öğretmenini unutmadı
Yayınlama: 24.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her yıl Öğretmenler Gününde olduğu gibi bu 24 Kasım’da da geleneği bozmadı ve ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer’i ziyaret etti. Öğretmenine çiçek vererek elini öpen Başkan Soner Çetin öğretmeni ile okul yıllarını andığı sohbette duygusal anlar yaşadı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Öğretmenler Günü’nde ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer’i ziyaret etti. Her yıl olduğu gibi Öğretmenler Gününde geleneği bozmayan Başkan Soner Çetin, öğretmenine çiçek verdi ve elini öptü.

Başkan Soner Çetin, çok sevdiği ve asla hakkını ödeyemeyeceğini söylediği İnkılap İlkokulundan öğretmeni Serpil Kükrer’i 24 Kasım Öğretmenler Gününde evinde ziyaret etti, gününü kutladı. Öğretmeni ile sıcak sohbette ilkokul yıllarına dönen Başkan Soner Çetin, duygusal anlar yaşadı.

Serpil Öğretmen Soner Çetin’in öğrenciyken de özel bir çocuk olduğunu belirterek, “Soner çok özel ve vefalı bir çocuktu beni hiç üzmedi. Belediye başkanı olmadan önce de her öğretmenler gününde beni ziyaret ederdi. Hatta belediye başkanı olduktan sonra bir daha gelmeyeceğini söyleyenler olmuştu ama beni hiç yanıltmadı. Hiç aksatmadan her zaman ziyaretime geldi. Her zaman vefalı bir insan oldu. Başarılar diliyorum. Allah her zaman yardımcısı olsun” dedi.

Başkan Soner Çetin, “Sizlerin sayesinde bugünlere geldik. Üzerimizde çok emeğiniz var. Hakkınız ödenmez” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.