ŞİMŞEK’İN AVRUPA SINAVI

ŞİMŞEK’İN AVRUPA SINAVI
Yayınlama: 26.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Süper Ligdeki temsilcimiz Adana Demirspor, yeni sezonun ilk resmi maçında Avrupa Konferans Liginde Romanya’nın CFR Cluj takımıyla karşılaşacak. Romanya’da oynanacak maç karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Maçı Azerbaycanlı hakem Mesiyev yönetecek. Müsabaka TV 8,5’tan canlı yayınlanacak.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, takım olarak ilk resmi müsabakaya çıkacak olmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Avrupa Konferans Ligine galibiyet ile başlamayı planladıklarını belirten Teknik Direktör Patrick Kluivert, “Maç için gerekli hazırlıkları yaptık, artık maç saatini beklemeye başladık. Takım olarak sahaya mutlak galibiyet düşüncesi ile çıkacağız. İstediğimizi alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Adana Demirsporlu futbolcular, ilk maçlarına çıkacak olmanın heyecanı içerisindeler. Sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirten futbolcular, “İyi başlayıp, iyi bitirmeyi amaçlıyoruz. Taraftarlarımız bizlere güvensin ve inansın. Taraftarlarımızın yüzünü güldürmek adına elimizden geleni yapacağız” dediler. Bu arada, Mavi-Lacivertli ekip, CFR Cluj ile rövanş karşılaşmasını 3 Ağustos’ta Adana’da oynayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.