ŞİMŞEK,  CLUJ’A ODAKLANDI

ŞİMŞEK,  CLUJ’A ODAKLANDI
Yayınlama: 16.07.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Geçen sezonu Süper Lig’de tüm kulüp rekorlarını egale ederek 4.sırada tamamlayan temsilcimiz Adana Demirspor, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandı. Ülkemizi Konferans Ligi’nde temsil edecek olan Mavi-Lacivertli takım, zorlu maratondaki ilk sınavı olan CFR Cluj maçına odaklandı.

Mavi-lacivertliler, Montella’nın ayrılışının ardından teknik direktörlüğe Kluivert’i getirirken, transfer olarak da Portekizli Luis Nani ve Jospin Nshimirimana’yı renklerine bağladı. Simon Deli ve Mahamadou Ba kiralıktan geri dönerken, Onyekuru’nun bonservisi’de alındı. Takımdan ayrılan tek isim ise Gökhan İnler oldu.

Yeni sezon öncesi ilk etap kamp çalışmalarını Düzce’de yapan Adana Demirspor, iki hazırlık maçı oynadı. İlk olarak İran ekibi Traktör’ü 3-0 mağlup eden Mavi-Lacivertliler, ikinci maçında Moldova temsilcisi Sucleia’yı ise 5-0 mağlup etti.  Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’nun Gerede ilçesinde devam edecek Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi’nde ilk maçında 27 Temmuz Perşembe günü saat 20.30’da Romanya ekibi CFR Cluj le karşılaşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.