Seyhanlı muhtarlar Türkiye Muhtarlar Derneği Seyhan Şubesi’nin toplantısında bir araya geldiler

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Seyhan Şube Başkanlığı’nın Hürriyet Mahallesi’nde yaptığı toplantıya Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal da katıldı.

Seyhanlı muhtarlar Türkiye Muhtarlar Derneği Seyhan Şubesi’nin toplantısında bir araya geldiler
Yayınlama: 23.11.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Türkiye Muhtarlar Federasyonu’na bağlı Seyhan Şube Başkanlığı’nın düzenlediği muhtarlar toplantısı Hürriyet Mahallesi’nde Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal’ın katıldığı toplantı, geniş bir katılım ile yapıldı.

Hürriyet Mahallesi’nde yapılan toplantıda ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Seyhan Şube Başkanı ve aynı zamanda Hürriyet Mahallesi muhtarı Hıdır Koluman “Öncelikle toplantımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bugün buradaki toplantının verimli geçeceğine ve Seyhan Kaymakamımız Ekrem İnci’nin ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal’ın bilgilendirmelerinin siz muhtarlarımıza faydalı olacağına inanıyorum.”dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ise üye muhtarlara yaptığı konuşmada “Yıllardır muhtarlarımızın özlük hakları ile birçok çalışmalara imza attık. Ayrıca kesin bilgi olmadan muhtarlarımızın herhangi bir yerden veya kulaktan dolma duyumlarla sosyal medyada paylaşım yapmasını doğru bulmuyorum. Çünkü genel merkezimiz Ankara’da olduğu için İçişleri Bakanlığımızla sürekli irtibat halinde görüşmelerimiz oluyor. Ne karar alınırsa sizlerle paylaşarak anında bilgilendirme yapmaktayız. Bu yüzden her zaman sizlerin haklarını Türkiye Muhtarlar Federasyonu olarak savunmaya devam edeceğiz.”diye belirtti.

Toplantıda Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, “Öncelikle yapılan bu toplantının çok faydalı olacağını düşünerek, hepinizi bir arada görmekten dolayı mutlu oldum. Ben daha önce İçişleri Bakanlığı’nda hukuk müşavirliği görevinde bulundum. Muhtarlarımızın özlük haklarında birçok çalışmamız olmuştur. Muhtarlarımızın bizim için çok önemli olduğunu vurgulamak isterim. Seyhan Kaymakamı olarak kapımız her zaman açıktır. Randevu almanıza gerek kalmadan istediğiniz zaman gelebilirsiniz.Telefonumuz 24 saat açıktır ve her zaman arayabilirsiniz. Mahallenizde ne probleminiz varsa bize iletiniz. Bildiğiniz gibi geçen hafta İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ile 6,5 saat toplantı yaptık. Adana’da iki bine yakın ruhsatsız silah yakalandığını ve vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda yaşayabilecekleri için emniyet ve jandarma ekiplerimizin çalışmalarının devam ettiğini belirtmek isterim. Sağlıkla ile ilgili ve okullarımızdaki çocuklarımızın problemleri olabilir, her zaman bizi sorunlardan haberdar edebilirsiniz. Vatandaşlarımızın rahat etmesi için siz muhtarlarımızdan bizlere yardımcı olmasını ve gerekli bilgileri bizlerle paylaşmanızı ve tekrar olarak telefonlarımızın her zaman açık olduğunu belirtmek isterim.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.