Seyhanlı Haltercilerden Bir Başarı Daha

Seyhanlı Haltercilerden Bir Başarı Daha
Yayınlama: 30.10.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Ankara’da düzenlenen Türkiye Geleneksel Belediyeler arası Naim Süleymanoğlu Türkiye şampiyonası’nda Seyhan Belediyespor Kulübü sporcuları  Sara Yenigün Türkiye birincisi Zeynep  Usul ile Muhammet Karabaş ise Türkiye 2.si olma başarısı gösterdi.

BRANŞ AYRIMI YAPMADAN SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERİYORUZ

Seyhan Belediyesi olarak branş ayrımı yapmadan  sporun ve sporcunun yanında yer alıp desteklerini esirgemediklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Merhum Milli Haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun adının verildiği belediyeler arası Türkiye halter şampiyonası’nda Seyhan Belediyespor kulübü sporcuları Sara Yenigün (Türkiye birincisi), Zeynep Usul (Türkiye 2.si) ve Muhammet Karabaş (Türkiye 2.si) olarak bizleri gururlandırmıştır. Başarılarından dolayı antrenörümüz ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

BAŞKAN AKAY’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Türkiye birincisi olan Sara Yenigün ile Türkiye ikinciliği elde eden Zeynep Usul ve Muhammet Karabaş’ta elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını ve desteklerini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay başta olmak üzere yönetim kuruluna ve hocalarına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.