Seyhan’da yeni eğitim öğretim yılı öncesinde güvenlik, okul ihtiyaçları ve eğitim süreçlerine yönelik kapsamlı değerlendirmeler gerçekleştirildi. Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci başkanlığındaki ilk toplantıda ilçenin huzur ve güvenliğine ilişkin çalışmalar ele alındı.
Güvenlik Toplantısı’na Seyhan İlçe Emniyet Müdürü Alper Yüksel ile İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Sadık Selim Sevil katıldı. Toplantıda ilçedeki güvenlik ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde sürdürülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Okul müdürleriyle yeni dönem hazırlıkları görüşüldü
Güvenlik toplantısının ardından ilçede görev yapan okul müdürlerinin katılımıyla 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Değerlendirme ve İstişare Toplantısı düzenlendi.
Toplantıda yeni döneme ilişkin hazırlıkların yanı sıra eğitim faaliyetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi, okulların ihtiyaçları ve öncelikli çalışma alanları ele alındı. Okul yöneticileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak yeni eğitim yılı öncesindeki hazırlık süreci değerlendirildi.
Güvenli ve huzurlu eğitim ortamı hedefleniyor
Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim yılına kurumlar arasındaki koordinasyon ve ortak çalışma anlayışıyla hazırlandıklarını belirtti.
Öğrencilerin güvenli, huzurlu ve nitelikli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla çalışmaların devam edeceği vurgulanırken, 2026-2027 eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler, veliler ve eğitim camiası için başarılı geçmesi temennisinde bulunuldu.




