SEYHAN’DA HASTA, YAŞLI VE ENGELLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN HİZMET

SEYHAN’DA HASTA, YAŞLI VE ENGELLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN HİZMET
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Üretim alanlarıyla belediyeciliği farklı bir noktaya taşıyan Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleriyle de fark yaratıyor. Doğumdan ölüme, yaşamın her anında vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet veren Seyhan Belediyesi, yardım edecek kimsesi olmayan, kendi başına evinin temizliğini gerçekleştiremeyen yaşlı, hasta ve engelli bireylere evde temizlik hizmetiyle yardım elini uzatıyor.

YAŞLI, ENGELLİ VE HASTALARA EVDE TEMİZLİK HİZMETİ

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Evde Temizlik” ekipleri, gelen talepler doğrultusunda engellilik, sağlık sorunları ya da yaşlılık nedeniyle evinin temizlik işlerini yapamayan, bu işler için yardım edecek kimsesi bulunmayan vatandaşların evlerini dip bucak temizleyerek hijyenik hale getiriyor.

DİP BUCAK TEMİZLİK

Kullanılan tüm temizlik ürünlerinin belediye tarafından karşılandığı “Evde Temizlik” hizmetinde görev yapan ekipler, konuk oldukları evin bulaşıkları dahil tüm temizlik işlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor.

SEYHANLILARIN SAĞLIĞI, MUTLULUĞU VE HUZURU İÇİN GÖREV YAPIYORUZ

Hizmeti alan ihtiyaç sahibi vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Akif Kemal Akay Seyhan Belediyesi olarak Seyhan’da yaşayan tüm yurttaşların sağlığı, huzuru ve mutluluğu için görev yaptıklarını kaydetti.

SEYHAN’DA HİÇ KİMSE YALNIZ DEĞİL

Yaşam alanları olan evlerde temizliğin temel bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan Akay, “Seyhan’da hiç kimse yalnız değil. Seyhan Belediyesi olarak tüm olanaklarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Yalnız yaşayıp farklı nedenlerle ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımıza diğer sosyal desteklerimizin yanı sıra evde temizlik hizmetiyle de destek oluyoruz. Halkımızın tüm ihtiyaçları için tüm olanaklarımızla görevimizin başındayız. Her şey Seyhan ve Seyhanlı için” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.