Seyhan’da 23 Nisan Şenliği Başlıyor

Seyhan’da 23 Nisan Şenliği Başlıyor
Yayınlama: 21.04.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- Seyhan Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri başlıyor. 23-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan şenliklerde  Sanatsal faaliyetler,Teknoloji atölyeleri ve Kreş etkinlikleri ile  Satranç turnuvası yer almakta.

EĞLENCELİ PROGRAMLAR YER ALMAKTA

Önemli bir bayramı daha yaşayacak olmanın verdiği heyecan içerisinde olduklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ATA’mızın bize armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kapsamında gerçekleşecek şenliklerde değişik etkinlikler düzenlenecek. Yaşar Kemal Kültür Merkezimiz, Kreşlerimiz  ile Teknoloji ve İnovasyon Merkezimizde (SEYTİM) çocuklarımızın çok keyif alacağı eğlenceli programlar planlandı ” dedi.

DETAYLI BİLGİLER SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA BULUNMAKTA

Başkan Tekin , Sanatsal faaliyetler, Teknoloji atölyeleri ve Kreş etkinliklerinin yanı sıra Seyhan Belediyesi Tellidere Çok Amaçlı Tesiste satranç turnuvasının  da gerçekleşeceğini söyledi. Seyhanlıları 23 Nisan şenliğine davet eden Başkan Tekin detaylı bilgi takvim programının belediyeye ait sosyal medya hesaplarında yer aldığını da sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.