Şevkin:Fikirleri sonsuza dek yaşayacak

Şevkin:Fikirleri sonsuza dek yaşayacak
Yayınlama: 10.11.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, ölümünün 84. Yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ebedi Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, sevgi ve saygıyla andı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün bir çift mavi gözleri ışığında ilerlediklerini, ilke ve devrimlerinden, muasır medeniyet amacından asla sapmayacaklarını ifade eden Dr. Şevkin, “Atatürk’ün yolundayız. İlke ve devrimleri yolumuzu aydınlatıyor. Türkiye’nin çağdaş ve demokratik bir platformda ilerlemesi için ‘ATA’mızın söylemleri, fikirleri büyük önem taşıyor. Bu uğurda hareket edeceğiz. Böylelikle daha müreffeh bir Türkiye oluşacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Hayatını vatanın bağımsızlığına adayan, küllerinden yeniden bir ülke oluşturan ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak ilk Cumhurbaşkanlığı’nı yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84 yıl önce 10 Kasım 1938’de saat dokuzu beş geçe ulusuna veda ettiğini hatırlatan Dr. Şevkin, “Atatürk’ün anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Ulu Önderimizin ilke ve devrimlerinin sonsuza dek yaşaması için her alanda mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye, vizyoner ve öngörüsüyle dünyaya örnek bir lider, siyasi ve askeri bir deha olan Atatürk’ün fikirleri ışığında birleşmelidir. Günümüzde bu yöndeki birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.