Semih Urfalıoğlu Adana Vefaspor’da

Semih Urfalıoğlu Adana Vefaspor’da
Yayınlama: 13.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Adana Vefaspor, dış transferde geçtiğimiz sezon Kilis Belediyespor’un formasını terleten başarılı futbolcu Semih Urfalıoğlu ile anlaştı. Başkan Cengiz Kaskat, Semih Urfalıoğlu`na `Ailemize hoş geldin` diyor. Adana Vefaspor formasıyla başarılar diliyoruz” dedi. Semih Urfalıoğlu da, Adana Vefaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve yeni takımının başarısı için elinden geleni yapacağını vurguladı.

VEDAT BULUT TAKIMINDA KALDI

Adana Vefaspor’un yönetimi iç transferde Vedat Bulut ile yeniden anlaştı. Başkan Cengiz Kaskat, “Kulübümüzün vefalı oyuncusu Vedat Bulut ile yeniden sözleşme imzaladık. ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, Adana Vefaspor formasıyla başarılar diliyoruz” dedi. Vedat Bulut da, Adana Vefaspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını kaydetti.

BİRHAT FİDAN DA TAMAM

Adana Vefaspor’un yönetimi, iç transferde orta saha oyuncusu Birhat Fidan ile nikah tazelediler.Başkan Cengiz Kaskat, “ U-18 Türkiye şampiyonu orta saha oyuncumuz, artık A-Takımımızda. Kulübümüzün vefalı oyuncusu Birhat Fidan ile yeniden sözleşme imzaladık. ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, Adana Vefaspor formasıyla başarılar diliyoruz. “ Fidan da, takımında kaldığı için keyifli olduğunu ve Adana Vefaspor’un başarısı için canla başla mücadele edeceğini kaydetti. Haber: Eda ARSLAN

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.