Sarıgeçili: Hizmete Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz

Sarıgeçili: Hizmete Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz
Yayınlama: 19.12.2023
A+
A-

Toros (Özel Haber) Melisa Karmış  Daha önce 2 dönem Kazım Karabekir mahallesinin muhtarlığını yapmış olan Mustafa Sarıgeçili, yeniden mahalle muhtarı adayı oldu. Sarıgeçili; Mahalle vatandaşının isteği üzerine tekrardan aday oldum.” dedi.

2009-2019 yılları arasında Kazım Karabekir mahallesinde muhtarlık yapmış ve mahalle için çok sayıda iyileştirme çalışmaları geliştirmiş olan Mustafa Sarıgeçili, yeniden Kazın Karabekir mahallesine muhtar adayı oldu. Daha önceki hizmetlerini benimseyen ve her daim yanında olan mahalleliye teşekkürlerini ileten Sarıgeçili, sözlerine şu şekilde devam etti: “Kazım Karabekir mahallesinde daha önce 2 dönem mahalle muhtarlığı yaptığımdan ötürü mahalleye ve mahalleliye pek çok hizmette bulundum. Mahallenin sağlık ocağı ciddi anlamda sıkıntılıydı ve biz bu sağlık ocağını yıkarak yerine hastane gibi bir sağlık ocağı kurduk. Şimdi 3 doktorla hizmet vermeye devam ediyor. Bunun yanı sıra mahallenin özellikle çamlık bölgesinde elektrik sıkıntısı vardı. Bu bölgeye trafo attırarak bölgenin uzun zamandır çözülemeyen elektik problemini ortadan kaldırmış olduk. Nitekim de uzun zamandır burada elektrik kesintisi sıkıntısı yaşamamaktadır.  Mahallenin birçok yerlerine hem temiz su hem de pis su gideri döşettirdik. Bu çalışmadan sonra mahallenin herhangi bir su sıkıntısı kalmadı. Mahalle köşelerinde bulunan trafolar sıkıntı yaratıyordu. Bunları ortadan kaldırarak mahallenin sıkıntısı da ortadan kaldırdık. Hayata geçirdiğim hizmetlerden mahalleli çok memnun. Beni mahalle de gördükleri zaman tekrar tekrar teşekkür ediyorlar. Bu doğrultu da mahalleli tekrar aday olmamı istediklerini her zaman dile getiriyorlar. Bu yüzden bende yeniden aday olmaya karar verdim.”

KAZIM KARABEKİR’İN ÖNCELİKLİ SORUNU KENTSEL DÖNÜŞÜMDÜR

Kazım Karabekir mahalle muhtar adaylığı için tekrar çalışmalara başlayan Mustafa Sarıgeçili, Kazım Karabekir mahallesinin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu kaydetti. Sarıgeçili. “Mahallenin çok ciddi bir kentsel dönüşüm sıkıntısı bulunmaktadır. Tekrardan muhtar olursam mahalleli ile bir araya gelerek hiç kimsenin hakkını kimseye yedirmeden bunu el birliği ile hep beraber çözme niyetindeyim. Bunu yaparken de mahalle sakilerinin tüm haklarını garanti altına alacak şekilde yapacağım. Önceliğim tamamen kentsel dönüşüm sorunu üzerine olacaktır. Vatandaşında hizmet hususunda ilk taleplerinde biri de kentsel dönüşüm konusudur. Bizde bu doğrultu da ilerleyeceğiz. Tabi mahalle de ki çocuklarımızın enerjisini almak üzere çocuk parkları yapma projelerimizde bu kentsel dönüşüm planı içerisinde yer almaktadır. Aynı zaman da mahalle de çevre düzenlemesi için çalışmalarımız da olacaktır.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.