SARIÇAM KÜRKÇÜLER’DE GÖZLER TFF’DE

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut - Kentimizin örnek amatör spor kulüplerinden Sarıçam Kürkçüler Spor’un yönetiminde gözler Türkiye Futbol Federasyonu’nda. Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Metin Eker, yeni sezon öncesi...

SARIÇAM KÜRKÇÜLER’DE GÖZLER TFF’DE
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut – Kentimizin örnek amatör spor kulüplerinden Sarıçam Kürkçüler Spor’un yönetiminde gözler Türkiye Futbol Federasyonu’nda. Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Metin Eker, yeni sezon öncesi TFF’yi beklediklerini söyledi.

Futbol Federasyonu’nun alacağı kararı beklediklerini belirten Başkan Metin Eker, “Hangi ligde mücadele edeceğimizi bilmiyoruz. Amatör Süper lige devam mı edeceğiz, yoksa Bölgesel Amatör Lig’e mi yükseleceğiz? Gözümüz ve kulağımız TFF’nin vereceği kararda. Karar çıkar çıkmaz, yeni sezon için hazırlıklarımıza start vereceğiz” dedi.

Başkan Eker, kulüp olarak her daim başarılı olduklarını ifade ederek, “Hangi ligde mücadele edersek edelim, bizim hedefimiz şampiyonluktur. Sarıçam Kürkçülerspor’umuz her şeyin en iyisine layıktır. Camia olarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek habere kilitlendik” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.