Sarıçam Kaymakamı Dayanç,“Bir Kaymakam olarak ATB ile gurur duydum”

Sarıçam Kaymakamı Dayanç,“Bir Kaymakam olarak ATB ile gurur duydum”
Yayınlama: 22.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Ticaret Borsasına ziyarette bulunan Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, “ATB, kamu kurumu gibi disiplinli ve teknolojiyi çok iyi kullanıyor. Bir Kaymakam olarak ilk intibam gurur verici oldu.” dedi.

DAYANÇ “ÇOK GÜZEL BİR TABLOYLA KARŞILAŞTIK”

Adana Ticaret Borsası Yönetimine iade-i ziyarette bulunan Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, “İki aydır Adana’da görev yapıyorum. Sizleri tanımaktan çok mutlu oldum. Borsaya gelince ilk intibam gurur verici oldu. Çok güzel bir tabloyla karşılaştık. Ülkemiz adına bir yönetici olarak gurur duydum. Gerçekten çok donanımlı Adana’ya yakışır bir borsa kompleksi yapmışsınız. Alım Satım Salonu, Laboratuvarlar örnek teçhizatlarınız ve donanımınız, hepsi son teknoloji ve iyi kullanıyorsunuz. Her şey gözleri kamaştırıyor. Bir kaymakam olarak gerçekten gurur duydum. Başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Türkiye’de tarımın başkenti olan Adana’da birçok sektör gibi tarıma dayalı sanayi de gelişiyor. Tarımın, üretimin, gıdanın önemini bilen insanlarız. İlçemiz, Adanamız, bölgemiz ve ülkemizin gelişmesi için sizlerle her zaman iletişim içerisinde olup birlikte güzel hizmetler yaparız. Diğer STK’larımızla da güzel ilişkiler içerisinde olmayı hedefledik. Ziyaretimizi bu anlamda değerlendirebiliriz. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

BİLGİÇ, “EKİBİMİZLE KOŞAR ADIM ÇALIŞIYORUZ”

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyeleri Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç’ın övgüleri karşısında daha çok motive olduklarını söyleyen Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Adana’ya hizmet etmek için meclisimizle, yönetimimizle beraber emin olun koşar adımlarla giden bir ekibiz. Adana her güzel hizmeti fazlasıyla hakeden bir şehir. Adana ve bölgemize yaptığınız her hizmet asla boşa giden hizmet değildir. Adana Ticaret Borsası olarak tarıma, tarımsal sanayiye ve Bölgemizde üretilen ürünlerin işlem görmesiyle ilgili olarak en üst noktada hizmet vermeye çalışıyoruz. Sizlerle olan ilişkilerimizi de bu noktada elbette güzel bir şekilde değerlendiririz. Adanamıza hizmet hepimizin ortak noktasıdır. Biz bunun için varız. Bu diyalogları geliştirerek birlikte çalışmaya devam ederiz. Ben de bugün sizleri burada misafir etmekten arkadaşlarım adına şeref duyduğumu ifade etmek istiyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.