SANCAK’TAN AÇIKLAMA

SANCAK’TAN AÇIKLAMA
Yayınlama: 09.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi)- Spor Toto Süper Lig’de 2022-23 sezonu tamamlandı ve Adana Demirspor 69 puanla ligi dördüncü sırada tamamladı. Sezonun tamamlanmasının ardından Başkan Murat Sancak açıklamalarda bulundu.

Başkan yaptığı açıklamada, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları ve Adana Demirspor’a gönül verenler, hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki sezon için de daha hissedilir desteğinizi esirgemeyeceğinize de eminim. Acısıyla, tatlısıyla bir sezon daha geçirdik, bu sonuçlar ülkemize hayırlı olsun. Adana Demirspor yönetimi olarak lige başlarken whatsapp grubumuzun adını hedef ilk 2 koymuştuk. Resmî olarak ise hedef ilk 5 demiştik. Sonuç olarak ligin bitimine 3 hafta kala 4.lüğü garantiledik. Hedefimizin gerisinde mi kaldık? Evet kaldık. Şimdi eksik ve aksayan bölgelere 3-4 transfer yapıp yeni sezona hazırlanacağız. ALLAH yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Transferde kimsenin yıldız isim beklememesini belirten Başkan, “Çilek yok. İhtiyaç duyduğumuz yerlere verimli olacak isimleri alacağız. Bu kurlarla Allah bütün kulüplerin yardımcısı olsun. Spor Toto kulüp paylarını 0.37 den yüzde 5 e çıkartmalı. Ligimizi güzelleştirip iyi futbol, oyunu çirkinleştirmeden bunu başardık. Ligimizin değeri artarsa gelirlerde artar, yoksa bu halinde durumlar iyi değil” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.