ŞAMPİYON KIZILKAŞ

ŞAMPİYON KIZILKAŞ
Yayınlama: 26.07.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran – Sarıçam ilçesi Kılıçlı Mahallesi’nde organize edilen Köylerarası futbol turnuvasında heyecan dindi. 8 takımının katıldığı etkinlikte Kızılkaş şampiyonluğa ulaştı.

Kılıçlı, Kızılkaş, Dedeler, Boynuyoğun, Menekşe, Akkuyu, Coşanlar ile Beyceli ekiplerinin katıldığı turnuva 25 Haziran’da başladı ve 9 Temmuz’da oynanan final maçı ile sona erdi. Turnuvanın ana sponsorluğunu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın üstlendiği turnuvada, final maçında Dedeler’i 4-1 yenen Kızılkaş şampiyonluğunu ilan etti. Dedeler ikinci olurken, Kılıçlı’yı 3-0 mağlup eden Boynuyoğun da üçüncü oldu.

Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Adem Özoğlu, bu yıl 13.sini organize ettikleri turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti. Bu turnuvanın sponsorluğunu üstlenen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür eden Özoğlu, “Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı İrfan Irmak, Genel Koordinatör Yusuf Konaklı ve Şube Müdürü Yuşa Davarcı bizim her zaman yanımızda oldular. Maçlarımızı izleyerek bizlere güç veren yöre halkına da ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.