Saimbeyli’de Burhan KIZIL rüzgarı

Saimbeyli’de Burhan KIZIL rüzgarı
Yayınlama: 18.12.2023
Düzenleme: 18.12.2023 14:43
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saimbeyli Belediye Başkan A. Adayı Burhan Kızıl Saimbeyli ilçesinde beklenen aday olarak karşılanıyor.Ortaokul çağlarından itibaren Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in içinde yer alan, Ülkü Ocaklarında yetişen, MHP Teşkilatlarında pişen Burhan Kızıl’ın, Saimbeyli Belediye Başkan A. Adayı olması ilçede büyük heyecan uyandırdı.

MHP Saimbeyli Belediye Başkan A. Adayı Burhan Kızıl, aday adaylığı öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip, elini öptü. Bahçeli’nin emir ve talimatlarını alıp, hayır ve duasıyla yola çıkan Burhan Kızıl, teşkilat ziyaretlerinden sonra saha çalışmalarına yoğunlaştı.

Bir ayağı doğup büyüdüğü Saimbeyli ilçesinin Gökmenler Köyü’nde olan MHP Saimbeyli Belediye Başkan AV. Adayı Burhan Kızıl, aday adaylığı çalışmalarında tüm köyleri ve ilçe merkezindeki esnafı ziyaret çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşların büyük ilgisini ve sevgisini gören Kızıl, “Allah nasip eder Belediye Başkanı olursam Saimbeyli ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğim. İlçemizin tüm sorunlarını çözmek için bütün gücümle çalışacağım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.