Şahin: Adana’ya kesinlikle kalkınma projeleri uygulamak gerekir

Şahin: Adana’ya kesinlikle kalkınma projeleri uygulamak gerekir
Yayınlama: 22.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın-Türkiye’de olduğu gibi 25 Ekim 2017 yılında kurulan İYİ Parti’nin Adana’daki il teşkilatı kurulduğunda kurucu üyelerinden olan ve aynı zamanda yönetim kurulu görevini ifa eden Veli Şahin mevcut görevinden istifa ederek 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday adayı olmadan önce hem il hem de ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek görüş alışverişlerinde bulunduğunu, daha sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar vererek yola çıktığını belirten Veli Şahin, “Partimizin kurulduğu günden bu yana seçimlerde Adana ve ilçelerinde birçok çalışmaya imza attık. Bu çalışmalarımız esnasında Adana’da birçok eksiğinin olduğunu ve kalkınması için mali açıdan tutun her konumda ‘Kalkınma projeleri’ uygulanması gerektiğini savundum.Kesin aday olduğumda tüm projelerimi ve yapılması gereken tüm çalışmaları açıklayacağım.Adana yıllardır geri gitmeye başladı. Türkiye’nin 4. Vilayeti iken 11-12. sıralara gerilediğimizin farkındayız. Bizi buralara kim getirdi, nasıl oldu, kentin ileri temsilcilerinin bu konuyu acil masaya yatırmaları ve yine söylüyorum kalkınmak için yatırım gerekiyor. Adana ve ilçelerinde pek çok konuda eksik olduğunu yapılan hizmetleri yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımız ile konuşarak tespit ettik. Bu yüzden tecrübelerime dayanarak Adana ili ve ilçelerine tam zamanlı hizmet götürmek, kırsal kesimde kalkınmayı artıracak projelerimizi ileriki günlerde kamuoyuyla paylaşacağımı buradan bildirmek istiyorum. Deniz kenarında bulunan iki ilçemiz olan Karataş ve Yumurtalık’ta turizmin gelişmesi için acil önlemler alınması gerektiğine inanıyorum. Bu arada ilçelerimizin en büyüğü olan Kozan’da yıllardır geri kalmış ve yenilenmek için gerekli çalışma, projelere imza atmak istiyorum. Tekrar buradan söylemek istiyorum kalıcı bir belediyeci olmak ve yerel yönetimde hızla bir değişim yaşamak gerektiğine inanıyorum” dedi.

PARTİMİZ KURULDUĞU GÜNDEN BU ZAMANA KADAR ÇALIŞTIM

İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu zamana kadar aralıksız çalıştığını ifade eden İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Veli Şahin “Öncelikle İYİ Partili olmaktan gurur duyuyorum. Sizlerin huzurunda Büyükşehir Başkanlığı’na aday adayı olduğumu ve sizlerde uygun gördüğünüz anda desteğinizi istemek üzere karşınıza çıktım. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde oturuyorum. Kısaca İYİ Parti’nin nasıl bir neferi olduğumu ve nerden geldiğimi söylemek istiyorum. Ben buraya Büyük Birlik Partisi’nden geldim.2013 yılında İmamoğlu ilçe başkanlığı yaptım. Daha sonra 2014 yerel seçimlerinde İmamoğlu Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere girdim.7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde milletvekilliği adaylığı yaptıktan sonra, 25 Ekim 2017 yılında kurulan İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener’in azimle parti kurma çabalarından dolayı İYİ Parti’ye geçerek kurucu üyesi oldum ve İl yönetimine girdim. Partimizin kurulduğu bugüne kadar yönetim kurulu üyesi, Sosyal Medya İl Başkan Yardımcılığı ve İl Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak görev aldım. Bu sebeple Adana için mükemmel projelerim var, kısmet olursa Adana’ya yapacağımız hizmetlerle kalıcı belediyecilik için bende varım” dedi.

ÖZGEÇMİŞİ;
2013 yılında BBP İmamoğlu ilçe başkanı oldum. 2014 yerel seçimlerde İmamoğlu belediye başkan adayı oldum. 2015 yılında 7 Haziran seçimlerinde milli ittifak adına Saadet partisi 6. sıra milletvekili adayı oldum ve aynı yıl tekrarlanan 1 Kasım’da yapılan milletvekili seçimlerinde BBP 3. sıra milletvekili adayı oldum. 25 Ekim 2017 yılında kurulan İyi partinin Genel başkanı Meral Akşener’in konuşmasından etkilenerek iyi parti saflarına katıldım. Kurucu üyesi olarak İyi parti Adana il teşkilatında başlayan süreç içinde sosyal medyadan sorumlu il başkan yardımcısı ve teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yaptım. Lise mezunu olan Veli Şahin 1975 Adana- Kozan doğumlu Evli 3 çocuk babası.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.