ROTARY KULÜPLERİNDEN BALCALI HASTANESİNE ANLAMLI BAĞIŞ

ROTARY KULÜPLERİNDEN BALCALI HASTANESİNE ANLAMLI BAĞIŞ
Yayınlama: 05.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Rotary Kulüpleri 2430. Bölgenin öncülüğünde ve 3620.Bölge Güney Kore Rotary’nin destekleriyle Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesine Adana Çukurova Rotary Kulübü tarafından tam donanımlı bir ambulans hibe edildi.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Başhekim Yardımcıları ile idari personelin katıldığı Başhekimlik binası önünde gerçekleşen törene 2430.Bölge dönem Guvernörü Teoman Kaynar, Geçmiş dönem Guvernörleri Emre Öztürk, Prof. Canan Ersöz , Prof. Kemal Atilla, Guvernör yardımcıları Tuncay Coşkun, Aycan Aktürk , Adana Çukurova Rotary Kulübü Başkanı Ersin Şendoğan, 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Can Okumuş, Taşköprü Rotary Kulübü Başkanı Aslı Selin Arıemre, Prof. Neslihan Seyrek , Rotaryenler Prof Dr. Cüneyt Evrüke, Tayfun Sevimli ve Cevahir Can katıldılar.

BAŞHEKİM GÜNDÜZ: “ROTARY KULÜPLERİ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU”

Törende konuşan Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Rotary Kulüplerinin daima yanlarında olduğunu ve hastane hizmetine sunulmak üzere çok anlamlı bağışlar yaptıklarını belirterek, son olarak gerçekleştirilen bu ambulans bağışının ise çok önemli bir ihtiyaca çözüm olacağının altını çizdi. Gündüz, sivil toplum kuruluşlarının böylesine anlamlı bağışların yapılmasında büyük öncülük ettiğini ifade ederek, bu bağışların artarak devam etmesini diledi.

Başhekim Gündüz daha sonra Rotary Kulüpleri yetkililerine birde teşekkür belgesi verdi. Yapılan konuşmaların ardından ambulansın devir teslimi gerçekleştirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.