QEEN VİP’te kapanışa özel “Her Şey Yarısına” günleri başladı

QEEN VİP’te kapanışa özel “Her Şey Yarısına” günleri başladı
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Esra Solmaz Yıldız – Yeni yatırımlarla  daha fazla istihdam alanı oluşturmayı amaçlayan QEEN VİP, kapanışa özel başlattığı kampanyada kozmetik marketteki tüm ürünleri şartsız koşulsuz %50 indirimle Adanalılara sunmaya başladı.

İşletmeci Avni Yiğit Göksu, farklı iş alanlarına odaklandıklarını bu kapsamda merkezin market katındaki tüm ürünleri etiket fiyatının yarısına satmaya başladıklarını belirtti.

Kampanyanın tüm ürünler bitene kadar devam edeceğini dile getiren Göksu,”Adanalılar bu fırsatı kaçırmasınlar. Sevdiklerine hediye almak isteyen, kişisel bakımına önem veren herkes için çok büyük bir fırsat. Parfümden deodoranta, tırnak makasından kolyeye kadar bütün ürünler yarı fiyatına satışa çıktı.”

“Amacımız herkesin kazanması”

Kampanyayla enflasyonla mücadeleye katkıda bulunacaklarını ifade eden Göksu, “Firma olarak daha farklı alanlarda daha çok istihdam hedefiyle büyümeye devam ediyoruz. Amacımız herkesin kazanması. Yaptığımız her yatırımda kentteki işsizliğe bir darbe daha vurmuş olacağız. QEEN VİP’te başlattığımız kapanışa özel kampayla hem vatandaş hem de biz kazanacağız.  Bu kapanışın kaybedeni yok.”dedi. Sizde bu firsattan yararlanmak istiyorsanız Queen Vip sizi bekliyor. Queen VIP Çınarlı Mahallesi Dr.Ali Menteşoğlu Caddesi No 6/B adresinde

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.