PULAT, BOLU MAÇINI ÖZETLEDİ

PULAT, BOLU MAÇINI ÖZETLEDİ
Yayınlama: 13.08.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Birinci Ligdeki temsilcimiz Adanaspor’un Teknik Direktörü Özhan Pulat, Boluspor maçını değerlendirdi. Pulat, Boluspor önünde uygun kurgusunu başarı ile uyguladıklarını söyledi.

Teknik Direktör Pulat, “Bu maç, uzun bir aranın ardından ilk mücadelemizdi ve oyuncularımızın beş buçuk aylık bir maç hasreti vardı. Bu süreçten sonra sahaya çıkmak, futbolcuların travmalarını aşmaları açısından önemliydi. Planladığımız oyun kurgusunu sahada başarıyla uyguladık. Özellikle rakibin oyun sistemini iyi analiz edip buna göre hazırlandık. Sonuç olarak, oyuncularımızın sahadaki akıl ve gayreti sayesinde galip geldik. Bu maç, takımın yeni bir varoluş mücadelesinin ilk adımı oldu. Kazandığımız bu mücadeleyi sürdürerek mutlu sona ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ HAFTADA ŞANLIURFA

Ligde ilk maçını kayıpsız geçen Adanaspor, ligin ikinci haftasında 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’de Yeni Adana Stadında Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Turuncu-Beyazlı ekip, bu maçın hazırlıklarına galibiyet parolasıyla start verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.