Protezine Kavuşan Yağmur, Rektör Prof. Dr. Tuncel’i Ziyaret Etti

Protezine Kavuşan Yağmur, Rektör Prof. Dr. Tuncel’i Ziyaret Etti
Yayınlama: 14.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova Üniversitesi Çocuk İyilik Merkezi (ÇOİM) aracılığıyla protezine kavuşan 15 yaşındaki Yağmur Çavuşoğlu, iyilik hareketi projesine öncülük eden Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti.

Deprem sonrası sol ayağı ampute olan ve ailesini depremde kaybeden Yağmur, amcası Mustafa Çavuşoğlu’nun desteğiyle yeniden hayata tutundu.

Depreme Hatay Yayladağ’da yakalanan ve enkazdan saatler sonra çıkarılan Yağmur Çavuşoğlu, yaşadığı zorlu sürecin ardından Çukurova Üniversitesi Çocuk iyilik Merkezi aracılığıyla protezine kavuştu. Yeniden yürümeye başlayan ve tedavisi devam eden Yağmur, amcası ile birlikte Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i ziyaret etti.

Yağmur ile yakından ilgilenen Prof. Dr. Tuncel, 11. sınıfa geçen ve Çukurova Üniversitesinde eğitim görmek istediğini paylaşan Yağmur’la uzun süre sohbet ederek geleceğe dair fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Tuncel, “Yağmur bizim Üniversitemizi tercih edeceğini söyledi. Biz de artık Yağmur’un bundan sonraki eğitim yaşamında hep yanında olacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.