Pozantı’da sinema keyfi Cuma günü başlıyor

Pozantı’da sinema keyfi Cuma günü başlıyor
Yayınlama: 16.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Pozantı Belediyesi, kültür hizmeti olarak düzenlediği Hacı Mustafa Gülü anısına Belemedik’te Nostaljik Sinema günleri bu Cuma başlıyor.

 Üretken belediyeciliğin yanında, sosyal ve kültürel hizmetleriyle de göz dolduran Pozantı Belediyesi, ‘Açık Hava Sinema Günleri’ni Belemedik Anıt Ağacı altında gerçekleştiriyor. İlk sinema gösterimi 17 Haziran Cuma günü saat 20.30’da “Sev Kardeşim” adlı sinema filmi ile başlayacak. 18 Haziran Cumartesi günü ise yine aynı saatte “Battal Gazi” adlı sinema filmi gösterilecek.

NOSTALJİ DOLU GEÇMİŞE GÖTÜRECEĞİZ

Sinema günlerinin afişini kendi sosyal medya hesabından paylaşarak heyecanını dile getiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Haydi Pozantı; Nostalji dolu bir eğlence ile sizi geçmişe götürecek, gazoz ve patlamış mısır eşliğinde açık hava da akkorlu lambalar ve yıldızlar altında Dede, Anne, Baba ve torunlarla çocukları aynı heyecanın içine çekiyoruz. Unutulanları unutturmamak, yaşamın zorluklarından bir nebze de olsa uzaklaşmak için şimdi sinema zamanı diyoruz.” Dedi.

İlçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Belemedik’e ise aracı olmayan vatandaşlar için belediye önünden otobüs kaldırılacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.