Pozantı’da kar yağışı etkili oldu
Adana’nın Pozantı ilçesinin yayla mahallelerinde kar yağışı başladı.
Adana’nın Pozantı ilçesinin yayla mahallelerinde kar yağışı başladı.

Yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı Pozantı’nın yayla mahallelerinde etkisini gösterdi. Bir süredir etkili olan sıcak hava an itibarıyla yerini soğuk havaya bıraktı.
Meteoroloji Müdürlüğünün sarı kodlu uyarı vermesinin ardından Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir yaylası beyaza büründü.
Pozantı Belediyesi ekipleri, vatandaşların ulaşımda aksaklık yaşamaması adına karla kaplanan yollarda küreme çalışmalarına başladı
Pozantı Belediyesi’nde yapılan açıklamada, Meteoroloji Müdürlüğünün uyarısı ve sarı kodlu uyarı vermesi üzerine an itibariyle Akçatekir Mahallesi kar yağışı ile beyaza büründü. Ekiplerimiz ise hemen teyakkuza geçerek vatandaşlarımızın rahatı için yol küreme çalışmalarına başladı” ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: Özel Haber - Yasemin Güç