ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ SAMET GÜDÜK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ SAMET GÜDÜK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Yayınlama: 13.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana Büyükşehir Belediyesi önünde Özel Kalem Müdürü Samet Güdük’ün cenaze töreni gerçekleştirildi. Törene CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekillerinden Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer çok sayıda belediye personeli, vatandaşlar ve Samet Güdük’ün sevdikleri katıldı.

MEHMET GÜDÜK, “HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Özel Kalem Müdürü Samet Güdük’ün abisi Mehmet Güdük, “ Samet’in sevenleri, dostları acımız çok büyük. Kelimelerle ifade edilemeyecek kadar derin acımız. Elinin ulaşabileceği her yere yardım ulaştırmak, yardım götürmek, kalplere dokunmak konusunda elinden gelen her çabayı yapardı. Her zaman umut dolu biriydi. Samet ailesi için, arkadaşları, dostları, yol arkadaşları için onu, sevenler onunla bir merhabası olanlar için her zaman umut doluyum. Böyle bir ölümü hak etmedi. Kardeşimiz, canımız onu bilen, yediden yetmişe tanıyan herkes için Samet abiydi, Samet babaydı. Bizim en küçüğümüzdü ama bizim de abimizdi. Samet için, ne söylersek söyleyelim, eksik kalacak. Onu bilenlerin düşüncelerinde, anılarında güzel bir şekilde kalması tek arzumuz. Samet  Adana’yı çok severdi. Adana’nın toprağını, nehirlerini , Adana’nın mahallelerini, hemşehrisini çok severdi. Samet sizlerin çok severdi. Samet gönülden bağlı olduğu Adana Demirspor’u da çok severdi. Ve ailesi için, arkadaşları, dostları, yol arkadaşları için her zaman umutlu bir şekilde güneşi göreceğiz çocuklar derdi. Samet güneşi gördü. Samet güneşi yükseldi. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

TANBUROĞLU,”UMUT DİMDİK AYAKTA”

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, “Tamamdır oğlum. Bu acı ve öfkeyle benim söyleyebileceğim hiçbir söz yok. Ben Samet’in kendi cümleleriyle kendi yazdıklarıyla size sesleneceğim. Başka hiçbir şey söylemeyeceğim. Bu Samet’in cümleleri; ‘Ömür dediğimiz şey hayata sunulmuş bir armağandır. Ve hayat sunulmuş bir armağandır insana diyor Ataol Behramoğlu’. Samet diyor ki, ‘yaşam hepimiz için bir gün sona erecek ama önemli olan nasıl yaşadığımız, kaç kişinin yüreğine dokunduğumuz, yüzüne tebessüm kondurduğumuz, kaç kere yara bere alıp tekrar ayağa kalktın? Bize armağan olarak sunulan hayatın en önemli parçası da tabii ki ve arkadaşlarımız. Sevgiyle, dostlukla, dayanışmayla, sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve umutla kalın’ Samet Güdük. Onun en sevdiği sloganla bitiriyorum. Umut dimdik ayakta” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

KARALAR, “HESAP SORUNCAYA KADAR PEŞİNİ ASLA BIRAKMAYACAĞIZ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli kardeşlerim çok değerli bir kardeşimizdi, o bir çalışanın değildir. O bir kardeşimizdi, o bir yoldaşımızdı, o güzel bir insandı, o Adana’ya aşıktı, o Türkiye Cumhuriyeti’nin al bayrağına aşıktı, o demir spora aşıktı, o görevine aşıktı. Ne yazık ki menkul bir saldırıya karşı karşıya kaybettik. Çok üzüntülüyüm. Sabah emniyet müdürümüze uğradım. Dedim ki bu bir alışveriş, bir borç alacak meselesi asla değil. Samet, o kadar temiz bir insan, o kadar dürüst bir insan ki, böyle bir işinin olması söz konusu değil. Bu başka bir şey.  İnsanlık ölmüş, insanlık gitmiş. İnsanlar müthiş bir şekilde bir travma yaşıyor. Düşünün Türkiye ne hale geldi? Bir taksici şoför,  insanı donmasın diye arabasını alıyor. O insan şoförü katlediyor. Benim çocuklarım açım bir işe aldım. Ve sürekli Samet’i ziyaret eden, ona yumurta getiren, bir personelimiz tarafından katledildi. Bir trilyon kere düşünseniz böyle bir şey asla akla gelmez. Ben öğleden sonra sayın baş savcımızı da ziyaret edeceğim. Ben bunları biliyorum, tanıyorum. Bunlar da sizin başka bir şey var. Bunu çıkartıncaya ve hesap soruncaya kadar peşini asla bırakmayacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.