Otobüs şoförü Suna Meddur, meclis üyeliğine talip

Otobüs şoförü Suna Meddur, meclis üyeliğine talip
Yayınlama: 06.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana’nın Yüreğir ilçesinde doğup büyüyen 1978 doğumlu Suna Meddur, CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyeliği dosyasını İlçe Kadın Kolları Başkanı Hürühan Erkek’e teslim etti. CHP çatısı altında uzun süre mahalle temsilciliği sonrasında örgütte aktif görev alan Suna Meddur, bir yıl boyunca Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent’in kurucu başkanı olduğu AHBAP Adana’da İl Başkanlığı yaptı ve bu süre zarfında bir çok toplumsal projeye imza attı.

“KADIN YAPARSA EN İYİSİNİ YAPAR”

Doğup büyüdüğü ilçenin gelişimine katkı sunmak için kolları sıvadığını kaydeden Meddur, bir platformun sokak hayvanlarının gönüllü besleme üyesi olarak görevini sürdürüyor.“Kadın yaparsa en iyisini yapar sözünden” yola çıkarak otobüs şoförlüğü görevini de gururla sürdüren Suna Meddur, “Zorsunmadan, erinmeden hiç şikayet etmeden ilmek ilmek yollara nakış işliyorum” diye konuştu.

“KADINLAR VE ÇOCUKLAR ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

Evli, iki çocuk annesi olan Suna Meddur, CHP İl Delegesi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Yılların vermiş olduğu tecrübeyle sevdalısı olduğu Adana’nın Yüreğir ilçesinde öncelikle kadınların, çocukların ve herkesin sesi olmak için meclis üyeliğine aday olduğunu kaydeden Meddur, tüm Yüreğirlilere selam, sevgi ve saygılarını sundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.