Osmaniye’de ‘Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ çerçevesinde konser düzenlendi

Osmaniye’de ‘Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ çerçevesinde konser düzenlendi
Yayınlama: 07.11.2023
A+
A-

(İHA) – Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Osmaniye’de, Kültür ve Turizm Bakanlığınca ‘Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ çerçevesinde, depremlerden etkilenen sanatçılara destek amacıyla konser verildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca desteklenen ve Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) tarafından düzenlenen Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde, Osmaniye Cebeli Bereket Kültür Merkezinde düzenlenen konser, Şanlıurfa Sıra geceleri ekibi, Osmaniyeli mahalli ve yerel sanatçıların sahne alması ve çok sayıda depremzede vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Konserlerle depremzedelere moral vermek istediklerini söyleyen Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) Genel Başkanı Ahmet Onurlu, “Devletimizin her zaman milletimizin yanında olduğunu, pandemi sürecinde olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un desteği ile müzik susmasın projesi çerçevesinde, Türkiye genelinde 40 bin müzisyene toplamda 300 milyon TL maddi destek sağlanmıştı. 6 Şubat depreminden dolayı zarar gören müzisyenlere Kültür ve Turizm Bakanlığımız destek olmak adına kapılarını bizlere açtı. Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinlikleri projesi deprem bölgesindeki 11 şehirde gerçekleştirileceğiz. Projenin amacı deprem bölgesinde depremden etkilenen müzisyen ve sanatçılara maddi destek ve aynı zamanda depremzede vatandaşlarımıza moral amaçlı olarak düzenlenmektedir. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.