Osmaniye Deneyap Teknoloji Atölyesi öğrencileri bilim şenliği düzenledi

Osmaniye Deneyap Teknoloji Atölyesi öğrencileri bilim şenliği düzenledi
Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

(İHA) – Osmaniye Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde eğitim gören öğrencilerinin çalışmaları, Gençlik Merkezi’nde yapılan şenlikte sergilendi.

Osmaniye Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gençlik merkezinde açılan Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde robotik kodlama, tasarım ve üretim, nanoteknoloji, malzeme bilimi, mobil uygulama gibi alanlarda kendilerini geliştirme imkanı bulan öğrenciler yaptıkları projeleri düzenlenen şenlikte sergiledi.

Şenliğe Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, öğrenciler ve velileri katıldı.

Şenlikte konuşan Vali Yılmaz, “Çocuklarımızın bilimsel çalışma yapma, kendilerini geliştirme, yeteneklerini geliştirme anlamında bu çalışmalarla çok iyi bir deneyim kazandıklarını görüyorum. Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak az. Sevgili çocuklarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Çalışmalarına heyecanla, istekle devam etmelerini diliyorum. Velilerimizin de çocuklarımızın yanında olması çok kıymetli. Başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüzü, çalışan arkadaşlarımızı, emeği geçenleri, çocuklarımızı ve velileri tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.