OSMAN ŞAHİN ADANA 1954 FK’DA

OSMAN ŞAHİN ADANA 1954 FK’DA
Yayınlama: 23.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Yeni sezonda 3.futbol liginde şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK, transferde önemli isimleri kadrosuna kazandırıyor. Turuncu-Beyazlı ekip, Alagöz Holding Iğdır FK’dan Osman Şahin ile anlaştı.

Adana 1954 FK’dan yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, son olarak Alagöz Holding Iğdır FK’da oynayan daha önce de İskenderunspor ile 3.Lig şampiyonluğu yaşayan 25 yaşındaki sağ ve sol kenar pozisyonunda görev yapan Osman Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Transferde emeği geçen Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı ve Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’e teşekkür ederiz. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Hoş geldin Osman.”

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, transferde işi sıkı tuttuklarını ve nokta transferlere imza attıklarını söyledi. Yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğuna dikkat çeken Başkan Kutlu, “Halkın takımı, sokağın sesiyiz. Taraftarlarımızla omuz omuza vererek başarıya ulaşacağız” diye konuştu.

Bu arada imza töreninde Başkan Yardımcıları Mahir Şafak ile Umut Polat, Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan ile Sportif Direktör Cafer Elek de hazır bulundu.

ADANA 1954 FK 3.LİG 4 GRUP’TA

Yeni sezonda 3.futbol liginde mücadele edecek olan Adana 1954 FK’nın grubu ve rakipleri belli oldu. Turuncu-Beyazlı ekip, 4 grupta yer alırken rakipleri de 23 Elazığ FK, Alanya Kestel, Bergama Belediye, Bursa Yıldırım,  Çalatcaspor, Güneş Holding Çankaya, Kahramanmaş, Muş 1984, Nevşehir Belediye, Orduspor 1967, Sebat Gençlik, Siirt Özel İdarespor, Sultanbeyli Belediye ve Tokat Belediye Plevne oldular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.