Orman yetkilileri kırsaldaki vatandaşlarla buluştu

Orman yetkilileri kırsaldaki vatandaşlarla buluştu
Yayınlama: 12.08.2023
A+
A-

(İHA) – Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Kozan ilçesine bağlı Yukarıgeçili Mahallesi’nde, Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Kızıl ve Kozan Orman İşletme Müdürü Onur Leylek ile birlikte köylülerle bir araya geldi.

Yılmaz, bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan ormancılık çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Katılımının yüksek olduğu toplantıda, vatandaşlar ormancılık çalışmaları ile ilgili talep ve ihtiyaçları belirterek, toplantı ve ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. Yılmaz, köylüler ile buluşmasında sonra Zamantı Orman İşletme Şefliğinde incelemelerde bulundu. Karaçam ışıklandırma sahası ile bakım sahalarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Üretimi yapılan tomruk ve diğer ürünlerde standardizasyon kontrolü yapılarak, üretim işçilerine dikkat edilmesi gereken hususlarda uyarılarda bulunuldu.

Ormanların devamlılığını ve sürdürülebilirliğini sağlamak, geleceğe nefes olmak için yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini belirten Yılmaz, İşletme Müdürü ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarda kolaylıklar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.