‘ÖNCE CENTİLMENLİK SONRA DA ŞAMPİYONLUK’

‘ÖNCE CENTİLMENLİK SONRA DA ŞAMPİYONLUK’
Yayınlama: 15.08.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Türkiye genelinde Hentbol Federasyonu kurulduğu 1976 yılından bu yana sporcu, hakem, antrenör ve yönetici olarak görev yapan Hentbol Duayenleri 13. Buluşması 25-27 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirilecek.

Geçen yıl en centilmen, gol kralı ve şampiyonluğu elde eden Adana Karması’nın Kafile Başkanı ve Antrenörü Kazım Tekin, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek turnuvanın favori takımı olduklarını belirterek, “Hentbol kurulduğundan bu yana Adana hentbolda pilot bölge ve ilklerin takımıydı. Bunu veteranlarda da sürdürüyoruz. Turnuvada önce centilmenlik sonra da şampiyonluk” yaşayacaklarını söyledi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Sosyal Tesisleri’nde yemekli gecede konuşan Kazım Tekin, öncelikle 13 yıldır katıldıkları turnuvada kafiyele ulaşım, konaklama, spor malzemesi olarak katkıda bulunan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir başta olmak üzere, Adana Büyükşehir, Seyhan ve Yüreğir Belediyeleri’ne teşekkür etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.