Oğuz Tongsir, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Oğuz Tongsir, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti
Yayınlama: 12.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – TSYD Adana Şubesi tesislerinde çıkan yangın nedeniyle incelemelerde bulunmak üzere Adana’ya gelen TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarete; ÇGC Başkan Vekili Sefa Saygıdeğer’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Engin Kanber ve Hüseyin Arat ile Yönetim Kurulu üyesi Çetin Ulucan ve TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, ÇGC ve TSYD üyelerinden Zafer Şahin ve İsmet Ramazan Selçuk da katıldı.

ÇGC Tesisleri hakkında Başkan Cafer Esendemir’den bilgi alan Tongsir; lokasyon olarak güzel ve merkezi bir yerde olan tesisin basın çalışanlarına hizmet açısından önemli bir misyon yükleneceğine emin olduğunu belirterek, Ekim ayı içerisinde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne daha geniş kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini ifade etti.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) BaşkanVekili Cafer Esendemir de ziyaretten mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Esendemir; TSYD Adana Şubesi Tesisleri’nde meydana gelen yangının üzücü olduğunu, üyelerinin tamamının ÇGC’nin üyesi olduğu kardeş kuruluş TSYD’nin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Esendemir; spor basınının en üst kuruluşu olan TSYD’nin aynı ÇGC gibi ‘Kamu yararına dernekler’ statüsünde olduğunu, bu anlamda hizmet çatısını daha üst seviyelere çıkarma çabasında, Başkan Oğuz Tongsir’in oldukça başarılı bir yönetim sergilediğini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.