Öğretmenler Korosu’ndan 40.yıl konseri

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Kuruculuğunu yaptığı Adana Öğretmenler Korosu ile TRT dört defa yaptığı programlarla geniş bir izleyici kitlesine hitap eden Faik Kasapoğlu;   Avni Anıl, Zekai Tunca,...

Öğretmenler Korosu’ndan 40.yıl konseri
Yayınlama: 30.11.2022
A+
A-

 

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Kuruculuğunu yaptığı Adana Öğretmenler Korosu ile TRT dört defa yaptığı programlarla geniş bir izleyici kitlesine hitap eden Faik Kasapoğlu;   Avni Anıl, Zekai Tunca, Alaeddin Yavaşça, Erol Sayan, Ali Şenozan, Kenan Günel konserleriyle Adanalıları buluşturmuştu.

29 Ekim ve 19 Mayıs bayramlarında geleneksel gençlik orkestraları ile müzik şölenleri veren, Altın Koza etkinliklerinde konserler yöneten Faik Kasapoğlu, “Her telden dillerdeki nağmeler 40.Yıl Konseri”yle, bir kez daha Adanalı sanatseverlerle buluşacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda bugün saat 20.00’deki konser için, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen. 1982 yılından bu yana Adana Öğretmenler Korosu Şefliğini yürüten Kasapoğlu; Adanalı sanatseverleri konsere davet etti.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, Öğretmenler Korosu hakkında açıklamalarda bulunan Kasapoğlu; geride kalan 40 yıllık süreçte bir çok sosyal ve kültürel etkinlik içerisinde yer aldıklarını belirterek; “Her telden dillerdeki nağmeler 40.yıl Konseri”nde bir kez daha Adanalılar’ın huzuruna çıkmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.