Nazire Sungurtekin dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Nazire Sungurtekin dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlama: 31.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Bir süredir rahatsız olan önceki hayatını kaybeden Gülseren Tuğlular ile Adem Sungurtekin’in anneleri merhume Nazire Sungurtekin dün kalabalık bir topluluğun da katıldığı Asri Mezarlıkta kılınan öğle namazından sonra aile mezarlığına defnedildi.

Adana Borsa liseliler yardımlaşma ve dayanışma derneğinin başkanı Adem Sungurtekin’in annesi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken duygularını dost ve akrabalarıyla paylaşarak şunları söyledi “Sevgili dostlar bizleri doğuran ve büyüten ailemizin temel direği Nazire annemizi kaybettik. Acımız gerçekten çok büyük ve yokluğuna nasıl alışacağız, bilmiyorum. Şimdiye kadar elimizden geldiğince benim haricimde ablamın emeği çok oldu. Bizim olduğu kadar hepimizin başı sağolsun. Cenazemize bizzat katılarak gelen ve arayan tüm dostlarımıza acımızı paylaştıkları için çok teşekkür ederim ”dedi.

Merhume Nazire Sungurtekin’in cenazesi  defnedildikten sonra okunan kuran-ı Kerim okundu ve ardından cenaze sahipleri taziyeleri kabul ederek, teşekkür ettiler. Sungurtekin ailesinin dün Asri mezarlıkta cenaze törenine eski Adana Büyükşehir belediye başkanı Zihni Aldırmaz yanısıra siyaset ve iş dünyasından katılanlarla birlikte, akrabaları ve Adana Borsa Liseliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üyeleri katılarak başsağlığı dilediler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.