ADANA’NIN iLK VE TEK BOHEM MEKANI

ADANA’NIN iLK VE TEK BOHEM MEKANI
Yayınlama: 17.10.2023
Düzenleme: 17.10.2023 13:52
A+
A-

NATHA BOHEM GÖZ KAMAŞTIRIYOR

TOROS (Haber Merkezi) –Ünlü işletmeci   Yıldıray Yalçın, göz kamaştıran bir mekanı daha Adana’ya kazandırdı. Yalçın, Natha Bohem Restoran’ı Adanalılara kazandırarak Türkiye’de En iyi mekanlar arasına girmeyi hak kazandı.

BEST ATMOSPHERE İN THE CİTY

Adnan Menderes’te Adanalılara hizmet vermeye başlayan Natha Bohem,  açıldığı günden itibaren ful dolu olarak müşterilerin beğenisini topluyor. Açtığı tüm mekanlarla Adana’da bir ilk olmayı başaran ve süreli yeniliklerle adından sıkça söz ettiren işletmeci Yıldıray Yalçın, her zaman daha iyi daha kaliteli hizmeti sunma gayreti içerisinde çalışmalarına devam ederken, çok geniş çalışma ekibiyle de istihdama destek oluyor.

YALÇIN, İŞLETMEDEKİ BAŞARISINI BİRKEZ DAHA KANITLADI

Açtığı birbirinden farklı mekanlarla istihdamda yaratan Yalçın, Natha Bohem Restoran’la işletmedeki başarısını bir kez daha kanıtladı. Kahvaltı menüsüyle göz dolduran Natha Bohem, Dünya Mutfağındaki lezzetlerle de Adanalıların tercih ettiği mekanlar arasına girdi. Birbirinden eşsiz lezzetlerin yanı sıra Bohem tarzının büyülü şemalarıyla Adanalılar böyle bir mekan kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

MEKAN KAHVALTIDA DA FARK YARATIYOR

Adanalılara kaliteli ve hijyen açısından muhteşem bir kahvaltı mekanı kazandıran Yıldıray Yalçın, Natha Bohem’de göl manzarasında kahvaltı yapmanın ayrı bir zevkini yaşatıyor. Adnan Menderes Bulvarı’nda Bodrum ve Alaçatı havası yaşatan Natha Bohem ayrıca kahvaltıdaki menülerin bol çeşit ve lezzetiyle de büyülüyor.

HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMET VERİLİYOR

İş insanı Yıldıray Yalçın’ın Adana’ya kazandırdığı Natha Bohem Restoran, haftanın 7 günü hizmet veriyor. Cemiyet hayatından, iş ve siyaset dünyasından ve Adanalılardan oluşan misafirleri ağırlayan mekan, tasarımı ile de dikkat çekiyor. Sarkan otantik lambalar, minyatür filler mekanın birçok detayında yer alıyor. Kullanılan eşyalar ise mekana bir sahil kasabası hissi veriyor.

KISA SÜREDE ADANALILARIN VAZGEÇİLMEZ MEKANI HALİNE GELDİ

Natha Bohem Restoran; rahatlığı, konforu, lezzetleri ve bohem tarzı müzikleri ile de diğer restoranlardan ayrışıyor. Başlangıçlar, salatalar, pizzalar, makarnalar, ana yemekler gibi geniş bir dünya mutfağına sahip olan Natha Bohem Restoran, kahvaltı menüsüyle de kısa sürede Adanalıların vazgeçilmez mekanı haline geldi.

Bahçe peyzajıyla dikkatleri üzerine toplayan Natha Bohem Restoran, her duvarında gerçek çizimlerle harika yaratarak Adanalılardan tam not alarak rakip tanımayacağa benziyor.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.