“MÜŞTERİLER PERDELERDEN ÇOK FİYATLARINA BAKIYOR”

“MÜŞTERİLER PERDELERDEN ÇOK FİYATLARINA BAKIYOR”
Yayınlama: 07.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Perde tüm evlerde mutlaka bulunan, yaşam alanlarının en olmazsa olmaz parçalarından biridir. Adana’da 10 yıldır tekstil işiyle uğraşan Hakan Doğu gelen zamlar nedeniyle işlerin azaldığına değindi.

“Piyasa durumu bizi sarsıyor”

Hakan Doğu, “Piyasanın durumu bizi biraz sarsıyor ama ayakta durmaya çalışıyoruz. İşlerimiz çok sakin devam ediyor. Eş dost olmasa ekstradan gelen müşterimiz pek yok. Gelen zamlar yüzünden insanların alım gücünde değişmeler yaşandı. Zamlar da her hafta yenileniyor. Biz birebir müşteriler ile iletişim halindeyiz. İnsanlar sürekli etraftan fiyat araştırması yaparak en uygun kim veriyorsa ondan alıyorlar” dedi.

“Müşteriler fiyatlarına bakarak perdelerini tercih ediyor”

Doğu, “Gelen müşteriler perdelerin modellerine bakmak yerine ekonomik olanı tercih ediyorlar. Bu cadde üzerinde satılan ürünler genelde ekonomik oluyor. Bu nedenle Adana halkı bu caddeyi tercih ediyor. Fiyat aralıklarımız ise enflasyon karşısında ortalama bir dairenin 30- 40 bin iken biz şu an o ürüne fiyat satamıyoruz. 10 – 15 civarında satıyoruz. Perdelerde en çok tercih edilen kumaşlarımız da şu an rövanşta düz perdeler gidiyor. Bunun nedeni de tabi ki ucuz olmasıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.