Mustafa Şentürk son yolculuğuna uğurlandı

Mustafa Şentürk son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlama: 21.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran – Turuncu-Beyazlı camiayı yasa boğan ve Adanaspor takımının ünlü sol beki olan futbolcunun Kabasakal Mezarlığı’ndaki cenaze törenine spor camiası katıldı.

Adanaspor’un efsanevi futbolcularından biri olan ve ‘Kelebek’ lakabıyla ün salan Mustafa Şentürk, bir süredir tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün 66 yaşında hayatını kaybetti. Acı haber, turuncu-beyazlı camiayı yasa boğarken, Kabasakal mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Rahmetli futbolcu Mustafa Şentürk’ün Kabasakal mezarlığındaki Cenaze törenine Adanaspor takımında oynayan futbolcuların yanısıra, takım arkadaşları, teknik direktörlük yapmış antrenörler dikkat çekerken, kardeş takım Adanademirspor kulüp camiasından da bir çok ünlü sporcu ve teknik adam yer aldı.
MUSTAFA ŞENTÜRK KİMDİR
1956 Yılında Adana’da doğan ve spor hayatına 1976-1977 sezonunda Adanaspor U21 takımında uzun bir süre oynadıktan 1987 yılında A takımına transfer olan ve “KELEBEK” lakabıyla ün salan sol bek Mustafa Şentürk 328 maçta görev yaptıktan sonra jübile yaparak futbolu bıraktı.Futbolu bıraktıktan sonra birkaç kulüpte antrenörlük yapmaya başlayan sol çalıştırdığı takımlarda başarılı oldu.Geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.