MÜSİAD’tan Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ a ziyaret

MÜSİAD’tan Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ a ziyaret
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir ve yeni yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Av. Gökayaz, Başkan Tekdemir ve yönetimine çalışmalarında başarılar temennisinde bulunarak, Adana Barosu’nun kurumsal kimliği ve yapılan çalışmaları hakkında bilgi verdi. MÜSİAD’ın ekonomik kalkınmada önemli bir misyon yüklendiğine vurgu yapan Av. Gökayaz, “Kentlerin gelişip kalkınmasında sivil toplum örgütlerinin çok önemli bir rolü var. Adana’yı yeniden Türkiye’nin dördüncü büyük kenti yapmak ve canlandırmak için siyasilerinden, iş insanlarına kentimizin tüm dinamikleri el ele vermelidir.” dedi.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir ise kabulü ve iyi dilekleri için Av. Gökayaz’a teşekkür ederek yönetim kurulu üyelerini tanıtıp, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyarette, MÜSİAD Adana Şube Yönetim Kurulu Üyeleri; Murat Yalçın Şeker, Av. Fırat Azger, Mustafa Ağıt, Av. Oğuz Yigitsözlü, Bilal Saltık, Deniz Aslan, Bayram Karaca, Tarık Harmancı hazır bulundular. Ziyaret anısına MÜSİAD Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir tarafından Av. Semih Gökayaz’a fidan sertifikası takdim edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.