MUHTARLAR’DAN ADANA 1954 FK’YA ÖVGÜLER

MUHTARLAR’DAN ADANA 1954 FK’YA ÖVGÜLER
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Muhtarlar haftası nedeni ile 50’e yakın Mahalle Muhtarı, 3.futbol ligi 4.grupta zirvede bulunan Halkın Takımı Bitexen Adana 1954 FK’nın Seyhan ilçesi Emek mahallesinde bulunan merhum Hasan Adalı Spor Tesisleri’ni ziyaret ettiler.

Başarılarından dolayı Başkan Menderes Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik kadro, futbolcuları ve taraftarlarını tebrik eden Mahalle Muhtarları, halkın takımı Turuncu-Beyazlı ekibin her daim yanlarında olduklarını söylediler.

Adana 1954 FK’nın başarısı ile gurur duyduklarını belirten Mahalle Muhtarları, “Başkan Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro, futbolcular ile taraftarlar bir bütün olarak şampiyonluk hedefine doludizgin ilerliyorlar. Başarılarının devam edeceğine yürekten inanıyoruz” diye konuştular.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Bitexen Adana 1954 FK Ailesi, vermiş oldukları destekten dolayı muhtarlara teşekkür ederek, muhtarların haftasını kutladılar. Başkan Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarlarını maçlarına davet ettiler. Ziyaretin ardından Bitexen Adana 1954 FK Ailesi ile mahalle muhtarları, Turuncu-Beyazlı formalarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.