Muhtar Nevin Biçer FOX  TV’ye rehberlik yaptı

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Kentlerin Gastronomi ile tanıtımı yapan ‘Çağla Şikel’le Yeni bir gün ’proğramı için Adana tanıtımının çekimlerine rehberlik yapan Kurtuluş mahallesi...

Muhtar Nevin Biçer FOX  TV’ye rehberlik yaptı
Yayınlama: 28.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Kentlerin Gastronomi ile tanıtımı yapan ‘Çağla Şikel’le Yeni bir gün ’proğramı için Adana tanıtımının çekimlerine rehberlik yapan Kurtuluş mahallesi muhtarı Nevin Biçer “Adana için bulunmaz bir fırsat oldu. Fox Tv kentimizin yemeklerini ve meşhur olan her şeyimizi çekerek katkıda bulunduk.Muhtarlığımız önünde yapılması planlanan çekim yağmur nedeni ile Tebebağ mahallesinde yeni açılan Kahve dinlenme evinde uygulamalı olarak yapıldı. Çekimde Adana’ya özgü yemeklerimiz ile Sıkma, Gözleme, İçli Köfte, Bici Bici uygulamalı olarak çekimleri yapıldı. Emeği geçen başta Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay ve azalarıma, tüm çekim ekiplerine teşekkür ederim.

Çekimlere katılan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay ise “Adana gastronomi dalında Gaziantep ile yarışıyor. Her iki kentin çok çeşitli yemek türü olmasından dolayı her fırsatta Adanamız ön plana çıkmaktadır. Bizim yemeklerimiz ülke çapında meşhur olduğu gibi buradaki lezzeti hiçbir yerde bulamayacaklarını” söyledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.