Mudo Turizm Acenteliği vatandaşı dolandırıyor

Vatandaşın Beş günlük tatil hayali, Mudo Turizm Acenteliği sayesinde tatil ve günün stresini atma hevesi kursağında kaldı.

Mudo Turizm Acenteliği vatandaşı dolandırıyor
Yayınlama: 19.09.2023
Düzenleme: 19.09.2023 17:51
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – Vatandaşın Beş günlük tatil hayali, Mudo Turizm Acenteliği sayesinde tatil ve günün stresini atma hevesi kursağında kaldı.

Beş günlük bir tatil hayaliyle İnternet üzerinden FUN HİLL RESORT HOTEL’den Rezervasyon yapmak isteyen Y.K isimli vatandaş, internet sitesi üzerinde görmüş olduğu irtibat numarası 0242 402 00 23 numaralı telefonu arar ve tatil rezervasyonu yaptırmak ister….

İnter üzerinde görülen FUN HİLL RESORT HOTEL adına yazılmış olan  Telefonu arar ve karşısına Rezervasyon sorumlusu olduğunu söyleyen Ayşegül  hanım ile görüşür ve 5 günlük tatil rezervasyonu için anlaşılır.

29 Ağostos 2023 tarihinde FUN HİLL RESORT HOTEL’le giriş yapılmak üzere fiyatta anlaşma sağlanır ve Y.K isimli vatandaş ödemeyi her ne kadar Otelde yapacağını söylesede, görevli  ödemenin % 25 ni peşin Mudo Turizm Acenteliği Limited Şirketi adına iban numarasına atılmasını ister. Ödeme 27 Ağustos 2023 günü saat 18:50’de verilen iban numarasına yapılır.

Tatil hayaliyle Parasını iban üzerinden şirketin hesabına aktararak rezervasyon yaptığını sanan YK isimli vatandaş, 28 Ağustos 2023 gecesi  Alanya da FUN HİLL RESORT HOTEL’i görmek için gittiğinde, karşılaştığı manzara ile hayal kırıklığına uğrayarak o an dolandırıldığını anlar. Ancak iş işten geçtiğini farkeder ve yapılacak bir şeyin olmadığını görür.

Otel adeta virane bir halde, Elektriklerin kaç gündür kesik olduğunu ve hiçbir hizmetin karşılanmadığını, tatil için gitmiş olan orada bulunan vatandaşların otel önünde bağırıp çağırmalarından ögrenir.

Para iyadesi talebinde bulunanlarımı dersin, yaşanılan utanç verici tablodan dert yananımı dersin, tüm bu olumsuzlukları gören YK adlı vatandaş, Otel resepsiyonu ile görüşerek rezervasyonun iptalini istiyerek bu şartlarda otelde kalamayacağını söyler.

Otel görevlisi; Rezarvasyonların kendileriyle ilgisinin olmadığını Mudo Turizm Acenteliği ile görüşülmesini ve bu iptali onların gerçekleştirilebileceğini söyler.

Y.K Acenteyi Telefonla defalarca arasa da bir iletişim sağlayamaz.

Geceyi  dışarıda geçiren Y.K  29.08.2023 günü sabah  saat 11: 10 da   Mudo Turizm Acenteliğini TLF la arar ve nihayet sorumlu bir kişiye ulaştığını sanarak, Otelin durumunu açıklar.

FUN HİLL RESORT HOTEL’de bu şekilde kalınamayacağını ve bu nedenle rezervasyonun iptalini ve ibana gönderilmiş olan 2500 TL paranın tekrar kendisine iadesini ister.  Mudo Turizm Acenteliği adına TLF’la görüştüğü kişinin  Mehmet Aslan olduğunu belirten Y.K  otel rezervasyon iptalini  gerçekleştirdiğini ve para iyadesinin 13 gün içerisinde gönderilen hesaba tekrar  aktarılacağını söyler.

Ancak günler gelip geçmesine rağmen parasını geri iyade almadığını belirten Y.K isimli mağdur vatandaş, Acente ile TLF’la irtibat kurmaya çalışır. Ancak telefonunun engellendiğini ve Whatsap üzerinden irtibat kurmaya çalışsada kendisine dönüş yapılmadığını açıkladı.

Konunun takipcisi ve kendisinin mağdur edildiğini belirten Y.K isimli vatandaş, kendisinin dolandırıldığını, başkasınında dolandırılmaması için konuyu, Maliye bakanlığına, Turizm bakanlığına ve İçişleri bakanlığına ileterek suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.