Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi’ne büyük ilgi

Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi’ne büyük ilgi
Yayınlama: 21.06.2022
A+
A-
(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’da, bilim ve maneviyatın senteziyle şifa dağıtmak için yola çıkan Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi, kent için yepyeni bir atılım yaparak 16-21 Haziran tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Klaros Felsefe Sanat ve Kehanet Festivali’ne katıldı. Oldukça zengin bir içeriğin yer aldığı ve birçok kentten insanın katıldığı festivalde Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi büyük ilgi gördü.
Araştırmacı-Yazar-Eğitimci ve Astroloji uzmanı Emine Gücek öncülüğünde geçtiğimiz yıl kurulan, girişimci iş kadınları ve astrologları Figen Toktaş, Belgin Kayhan ve Selin Özorhan ortaklığında faaliyetlerini yürüten Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi başarılı girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Akademi “Felsefe yaşamdır,” sloganından hareketle şekillenen Dünyanın en eski kehanet merkezi İzmir Klaros’ta gerçekleşen Klaros Felsefe, Sanat ve Kehanet Festivaline katıldı. Menderes Belediyesi’nin desteği ile Klaros Felsefe Akademisi’nin düzenlediği etkinliğe davet edilen Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi zengin bir içerikten oluşan sunumlarıyla felsefe, sanat ve astroloji tutkunlarından büyük ilgi gördü.
Araştırmacı-Yazar-Eğitimci ve Astroloji uzmanı Emine Gücek, “Kadim Dünya’da Kehanet Uygulamaları, Astroloji ve Apollon Biliciliği” Astrolog Figen Toktaş, “Dünya’nın Kadınsı Kalbinde Kozmik İyileşme – Medikal Astroloji” Astrolog Selin Özorhan, “Tasavvuf Penceresinden Dualitenin Karmik Yansımalarında Tasavvuf” Astroloji öğrencisi Tuğçe Bağcı, “Kristal Gökyüzüne Astrolojik Bakış – Değerli Taşlar ve İnsan Kimyası” konularıyla festivalin astroloji oturumunda konuştular.

Ezoterizm ve Kozmik Enerji konulu oturumda moderatörlük de yapan Astroloji Uzmanı Emine Gücek, İzmir’de “Minerva Emine Gücek Akademi” olarak bölgede bir ilke daha imza atmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Klaros’un filozoflarının, kahinlerinin düşünceleri ve sanatçılarının yeniden can bulduğu bu festivalde olmak ve yüzlerce yıl sonrasına da basamak olmak bizleri çok mutlu etti. Akademimiz ve Adanamız için çok sevindirici. Felsefe Profesörü Prof. Dr. Kamuran Elbeyoğlu’na, Dr. Osman Sirkeci’ye, felsefe ve sanatseverlere çok teşekkür ederim. Minerva Akademi olarak birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.