Mezitli’de gönüllü evi ve muhtarlık binası açıldı

Mezitli’de gönüllü evi ve muhtarlık binası açıldı
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-

(İHA) – Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçe halkının çeşitli aktivitelerini gerçekleştirdiği gönüllü evlerine bir yenisini daha ekledi.
Kuzucu Mahallesi’nde bulunan ve daha önce atıl vaziyette olan binaların tadilatını gerçekleştiren Mezitli Belediyesi, binaları gönüllü evi ve Kuzucu Mahallesi Muhtarlık Binası haline getirdi.

“Gönüllü evleri çok amaçlı kullanılıyor”
Gönüllü evlerine çok önem verdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Hem kent merkezinde hem de kırsaldaki bazı yerleşim alanlarında gönüllü evlerini açtık. Esenbağlar Mahallemizden eski Mezitli Mahallemize kadar birçok mahallemizde gönüllü evlerini açtık ve açmaya devam edeceğiz. Bu gönüllü evlerimiz herkese açık ve çok amaçlı kullanılmaktadır. Deprem zamanında çok faydasını gördük. Çok amaçlı bir yer olacak. Burada düğün, nişan gibi törenler yapılabilecek, eğitim kursları açılacak. Ayrıca her türlü sanatsal aktiviteler olacak. Gönüllü evlerimizde resim, müzik gibi kurslar ve etkinlikler de gerçekleştirebiliyoruz” dedi.
Kuzuculu kadınların çok hızlı örgütlendiklerini de kaydeden Başkan Tarhan, “Kuzucunun kadınları çok farklı özelliklere sahip. Çok hızlı örgütlenip, etkinliklerimize çok fazla katılım sağlıyorlar. Gönüllü evimizde kadınlarımıza özel kurslar ve eğitimlerimiz olacak. Doktorlarımız gelip ücretsiz muayene yapacaklar. Onlara her türlü desteği sağlayacağız. 10 yıldır hiç kimseye, hiçbir alanda siyasi parti ayrımı yapmadık. Kim eleştirirse eleştirsin herkese eşit hizmet vereceğim. Muhtarlık binamızın ve Kuzucu Gönüllü Evimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.