Metin Sav, güven tazeledi

Metin Sav, güven tazeledi
Yayınlama: 27.10.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Türk-İş’e bağlı TOLEYİS Sendikası Adana Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu Seyhan Oteli’nde gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Şube Başkanı Metin Sav, 108 delegenin büyük bir oy çokluğunu alarak yeniden Başkan seçildi.

Genel Kurul Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığını TOLEYİS Sendikası Genel Başkanı Cemail Bakındı, yaparken genel kurula Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları, TOLEYİS Sendikası genel merkez yöneticileri ile birçok ilden gelen Şube Başkanları katıldı.

Genel Kurul’da genel bir değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Cemail Bakındı, genel kurula katılan katılımcıları selamladı ve katılım yüksek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken TOLEYİS Sendikası Genel Başkanı Cemail Bakındı, ülkemizin gündeminde olan ekonomik sıkıntılar ve üyelerimizin genel beklentileri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise, konuşmasında çalışma hayatında yaşanan sorunlara, sendikaların sıkça dile getirdiği çözüm önerilerine dikkat çekti. Konuşmalarından ardından seçime geçildi. Adana, Mersin, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay illerinden gelen delegeler oy kullandı. Kullanılan oyların büyük bir çoğunluğunu alan TOLEYİS Sendikası Adana Şube Başkanı Metin Sav, yeniden Başkanlığa seçildi. Başkan Sav, yaptığı teşekkür konuşmasında örgütlü oldukları iş yerlerinde üye işçilerin hak ve kazanımlarının daha da artması konusunda canla başla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Metin Sav’ın Başkanlığında TOLEYİS Sendikası Adana Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu: Murat Arısoy (Şube Sekreter) Zafer Aydoğan (Mali Sekreter) Serdal Tomey (Teşkilat Sekreteri) ve Hacı Bekir Sönmez (Eğitim Sekreteri).

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.