Merhume Av.Aytül Ünal dualarla anıldı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden eski dönem CHP Adana İl Başkanı ve İmar A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Levent Ünal’ın kıymetli eşi, Seyhan Üreten Kadınlar Kooperatifi Kurucu Başkanı merhume Av.Aytül Ünal için Karataş Cemevi’nde mevlit okutuldu.

 Merhume Av.Aytül Ünal dualarla anıldı
Yayınlama: 14.08.2023
Düzenleme: 14.08.2023 14:35
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – Eski dönem CHP Adana İl Başkanı ve İmar A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Levent Ünal’ın vefat eden kıymetli eşi, Seyhan Üreten Kadınlar Kooperatifi Kurucu Başkanı merhume Av. Aytül Ünal için Karataş Cemevi’nde mevlit okutuldu.
Adana Barosu avukatlarından da olan Av.Levent Ünal’ın eşi, Av.Aytül Ünal için okutulan Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’e iş ve siyaset dünyasından ve meslektaşlarından yoğun bir katılım oldu.Vefatı ile sevenlerini üzen Av.Aytül Ünal’ın Karataş Cemevi’ndeki Mevlid-i Şerif’ine CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, eski Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Abeydullah Kolcu, meslektaşları, Karataş’ın ileri gelen aileleri ve akrabaları katıldı.
Yaşamında birçok projeye imza atan ve aynı zamanda Seyhan Üreten Kadınlar Kooperatifi Kurucu Başkanı olarak kadınlara öncülük yapan merhume Av.Aytül Ünal için Karataş Cemevi’nde okutulan Mevlit-i Şerif’ten sonra mevlide katılanlara yemek dağıtıldı.Merhumenin eşi Av. Levent Ünal’ın ise taziyeleri kabul ederken çok üzgün olduğu gözlerden kaçmazken, acısını mevlide katılan dost ve akrabalarıyla paylaştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.